some image

Sobre Nosaltres

L'EMPRESA - HAPPY HEADS

some image

Happy Heads va néixer de la necessitat de fer front als problemes desagradables i frustrants causats pels polls, ben coneguts per qualsevol pare que hagi hagut de tractar amb aquestes petites criatures! Nosaltres creiem que aquestes infestacions poden ser combatudes i superades amb el millor equip antipolls i les més eficaces tècniques d'eradicació.

No només hem portat al nostre centre la millor tecnologia antipolls disponible als mercats d'Estats Units i Europa, sinó que també ens hem compromès a buscar les millors i més eficaces tècniques d'eradicació, amb la finalitat d'eliminar de manera definitiva les infestacions de polls. Hem viatjat fins a l'Institut Shepherd a Florida, Estats Units, per participar en un curs personalitzat de formació i som l'única empresa a Espanya que compta amb el certificat del Mètode Shepherd (Strand by Strand Nit Removal).

El nostre centre Happy Heads és un lloc agradable i divertit tant per als nens com per als pares – un lloc on el servei a clients té la màxima importància i on cada nen rep atenció personalitzada per part d'un membre de l'equip Happy Heads. Els nens poden jugar i entretenir-se amb dibuixos animats, joguines o pelis mentre nosaltres ens encarreguem de solucionar el problema dels polls. No oblidis que pots aprofitar la teva visita i demanar cita per un tall de cabells en la nostra perruqueria! Per als petits i els més grans que es quedin a fora esperant, disposem d'una fantàstica sala d'espera on els nens poden jugar o fer els deures mentre els pares descansen gaudint del diari, del nostre iPad Happy Heads o prenent un cafè!

Happy Heads es compromet a:

 • Treure't l'estrès d'haver de tractar els polls
 • Garantir l'eliminació de la infestació
 • Proporcionar una alternativa eficaç als tractaments químics
 • Estalviar-te temps i diners
 • Cuidar estupendament dels teus nens i de tu!

Equip i socis fundadors

Happy Heads és la nostra solució a un problema que, encara que comú, pot resultar desagradable i molt frustrant per a qualsevol pare. Aquí tenim la combinació guanyadora: experiència personal, un servei al client excepcional i un vertader desig d'eliminar els polls allà on arribem!

 • some image

  Emma Bryan Director

  No només és Emma mare de quatre nens, sinó que també té molts anys d'experiència en el sector serveis, tant al Regne Unit com als Estats Units. És a més cofundadora i copropietària d'una empresa de molt d'èxit a Barcelona.

 • some image

  Eli Bryan Director

  Eli té més de 20 anys d'experiència en el sector corporatiu i ha estat proporcionant un excepcional servei a clients a multinacionals blue chip de tot el món. La seva experiència assegurarà que els mateixos criteris es traslladin a tots els nostres clients!

 • some image

  Happy Heads L'equip

  El nostre equip ha estat seleccionat acuradament per treballar amb un sol objectiu: eliminar de manera definitiva els polls. No pararà fins que no en quedi ni un! Creu fermament en la importància del servei a clients i cuidarà de tu i dels teus nens a cada pas!