some image

PREU & SERVEIS

Escull el teu Happy Heads

REVISIÓ

19€ 9€

A Happy Heads revisarem el cap del teu nen i el teu per comprovar si teniu polls. Si no fes falta cap tractament, aquesta visita que normalment costa €19 ara mateix són 9€ per a tothom. Pregunta'ns per la nostra revisió mensual!! (*)
Llegeix més

TRACTAMENT

49€

Si revisem el teu cabell i hi trobem polls, el nostre tractament Happy Heads solucionarà el problema amb una combinació d’aspirador, pinta i mètode Shepherd (revisió cabell per cabell). Aquest tractament inclou el “tractament Shepherd” i té un preu de €49. (*)
Llegeix més

SEGUIMENT

19€

Happy Heads recomana que tots els clients tornin entre 7 i 10 dies després del primer tractament per sotmetre’s a una inspecció de seguiment. Això d’una banda ens permet verificar que no quedi ni un poll i, d’altra banda, ens permet garantir totalment el tractament. Preu total €19.
Llegeix més

PERRUQUERIA

8€

A Happy Heads desitgem oferir-vos una experiència el més completa possible i per això posem a la vostra disposició el nostre equip de perruquers Happy Heads. Sisplau, truqueu al 932502682 per demanar cita o més informacions. Preus a partir de €8.
Llegeix més

(*) Si la infestació es considera severa pot donar-se el cas que es necessiti aplicar més d’un tractament, així que el preu final del servei pot variar


some image

PerruqueriaHappy Heads

Et volem oferir una experiència el més completa possible: per això tenim al nostre centre un equip de perruquers Happy Heads!!! Sisplau, no t’oblidis de demanar cita, preus a partir de €8.


some image

Visites escolars

Prevenció i educació són les claus de la nostra missió. Estarem encantats de visitar el teu collegi per dur a terme una xerrada gratuïta. Sisplau, truca’ns per a més informacions.