some image

Tractaments & Garantia

Tractaments per eliminar l'enemic

Que no t’agafi el pànic! No estàs sol, som aquí per ajudar-te. Descobrir per primer cop que hi ha polls a la teva llar por ser alarmant però no ets ni el primer ni l’últim que s'hagi d'encarar amb aquest problema! Per això som aquí, deixa que t’ajudem! Happy Heads per a tothom!

Revisió

Per determinar si hi ha polls o no, els nostre equip d’experts revisarà minuciosament el cap del teu fill i fins i tot el teu! Dividim el cabell en seccions i, tot fent servir unes ulleres lupa, confirmem si hi ha o no polls. Com que gairebé la meitat de les persones infestades amb polls no noten picors ni es rasquen, la revisió és imprescindible si hi ha algú a la família o a la classe que ja està infestat. Recomanem que tota la família se sotmeti a una revisió per tal d’eradicar els polls d’una vegada!

La revisió dura aproximadament 15 minuts, depenent de la longitud i del gruix del cabell.

Tractament

Aquest tractament consta de tres passos per eradicar els polls.

En primer lloc, apliquem el nostre producte no-tòxic; en segon lloc, passem una pinta i tot seguit dividim el cabell en petites seccions i hi passem un aspirador.

El pas següent consisteix a revisar cada secció utilitzant una pinta llemenera, una llum potent i unes ulleres lupa per tal de treure els polls i les llémenes que s’hagin quedat als cabells.

El tercer i últim pas del tractament Happy Heads és manual. Amb el “mètode Shepherd” revisem la cabellera pèl per pèl i ens assegurem que no hagi quedat ni un sol poll ni una llémena. Cabell sa, cabell feliç!

Seguiment

Happy Heads garanteix l’eliminació total de tots els polls i totes les llémenes de la infestació que tinguis. Per tal de poder garantir un Cabell Feliç, demanem a tots els nostres clients que tornin entre 7 i 10 dies després del primer tractament. Això permetrà que el nostre equip d’experts faci una última i minuciosa revisió i, si es dóna el cas, elimini les llémenes o nimfes restants.